Novosti i objave

U okviru doma postavljen parking za bicikle

svi 20, 2024

Studenti, korisnici usluga student servisa, restorana ili hostelskog smještaja na Palacinu, od sada svoje bicikle mogu sigurno i bezbrižno parkirati.

Postavljanje parking držača za bicikle korisna je i važna infrastrukturna mjera koja potiče održivu mobilnost, promovira biciklizam kao ekološki prihvatljiv oblik prijevoza te potiče zdrav način života među korisnicima.

Nadamo se da će parking za bicikle biti dobro iskorišten i da će doprinijeti stvaranju prijateljskog okružja za sve one koji su bicikl izabrali kao primarno prijevozno sredstvo. Zasad je moguće parkirati 10 bicikala istovremeno, no pokaže li se potreba za proširenjem postavit ćemo dodatne držače.

Rustikalna marendaška jela novost su u ponudi restorana SKVUŠ

Rustikalna marendaška jela novost su u ponudi restorana SKVUŠ

SC Šibenik osvježio je ponudu u svom restoranu SKVUŠ, uvođenjem novih, točnije starih jela koja se tradicionalno spremaju u gradu Šibeniku. Ponuda rustikalnih marendaških  jela kreće već od ovog petka kada će se spremati juneće tripice čija će cijena biti 4,50 eura za...

Studenti dobili teretanu u Palacinu

Studenti dobili teretanu u Palacinu

U studentskom domu Palacin opremljena je mini teretana. Ova sjajna vijest razveselit će sve studente koji žele vježbati i održavati zdrav stil života tijekom studija. Prilika za tjelesnu aktivnost , relaksaciju i održavanje kondicije smanjuje stres i ima pozitivan...

KONTAKT INFORMACIJE


  Put Bioca 8, Šibenik

Radno vrijeme ureda:
ponedjeljak - petak: 07:00 - 15:00
student servis sa strankama:  07:30 - 14:00
pauza: 11:00 - 11:30 

E: info@scsi.hr