Novosti i objave

Rustikalna marendaška jela novost su u ponudi restorana SKVUŠ

svi 17, 2024

SC Šibenik osvježio je ponudu u svom restoranu SKVUŠ, uvođenjem novih, točnije starih jela koja se tradicionalno spremaju u gradu Šibeniku.

Ponuda rustikalnih marendaških  jela kreće već od ovog petka kada će se spremati juneće tripice čija će cijena biti 4,50 eura za porciju. U sljedećim danima spremat će se i janjeća jetrica ‘umido’, pašticada, bob, teletina s bižima, jetrica na roštilju, srdelice s prilogom, teleće pečenje, punit će se paprike, a svakodnevno će i dalje biti dostupna 3 – 4 jela iz studentske ponude.

Cijene će za novouvedena marendaška jela i dalje biti vrlo povoljne, te će se kretati u rasponu između 2,50 eura za varivo s bobom, 3,50 eura za pržene srdelice ili 4,00 eura za jetricu, pa  do 7,00 eura za pašticadu ili 8,00 eura za teletinu s bižima.Treba napomenuti da ponuda marendaških jela neće biti svakodnevno dostupna u cijelosti, već će se jela izmjenjivati u danima tijekom tjedna ovisno o nabavi svježih namirnica.

Do tjedne najave dnevne ponude koju restoran planira uvesti, dnevnu ponudu možete saznati na stranicama Studentskog centra Šibenik u kategoriji prehrane za vanjske korisnike.

Porcije vašeg omiljenog jela možete i rezervirati pozivom na broj +385 99 407 4176.

Studentski centar Šibenik uskoro planira uvesti i uslugu dostave jela, a do tada marendati ili ručati možete u restoranu svakim danom od ponedjeljka do petka u razdoblju od 11:30 – 14:30 te subotom od 11:30 do 14:00 sati ili pak koristiti ‘takeout’ opciju kada će vam ljubazno osoblje restorana jelo upakirati, a vi svoj praktičan obrok jesti kod kuće ili na poslu.

Također nudi se mogućnost pripreme korporativne prehrane, a zainteresirani poslodavci upite mogu dostaviti na email: skvus@scsi.hr

U okviru doma postavljen parking za bicikle

U okviru doma postavljen parking za bicikle

Studenti, korisnici usluga student servisa, restorana ili hostelskog smještaja na Palacinu, od sada svoje bicikle mogu sigurno i bezbrižno parkirati. Postavljanje parking držača za bicikle korisna je i važna infrastrukturna mjera koja potiče održivu mobilnost,...

Studenti dobili teretanu u Palacinu

Studenti dobili teretanu u Palacinu

U studentskom domu Palacin opremljena je mini teretana. Ova sjajna vijest razveselit će sve studente koji žele vježbati i održavati zdrav stil života tijekom studija. Prilika za tjelesnu aktivnost , relaksaciju i održavanje kondicije smanjuje stres i ima pozitivan...

KONTAKT INFORMACIJE


  Put Bioca 8, Šibenik

Radno vrijeme ureda:
ponedjeljak - petak: 07:00 - 15:00
student servis sa strankama:  07:30 - 14:00
pauza: 11:00 - 11:30 

E: info@scsi.hr