Novosti i objave

Obilježen početak rada restorana Palacin

lis 3, 2023

Danas je prigodno obilježen početak rada restorana Palacin koji se nalazi u sklopu istoimenog studentskog doma. Restoran ima sto sjedećih mjesta i kuhinju otvorenog tipa, a nalazi se u prizemlju središnje zgrade na adresi Put Bioca 8.

            

Tako sada šibenski studenti na raspolaganju imaju dva restorana za uslugu prehrane u vrijeme ručka dok će se večera služiti samo u restoranu Palacin gdje se uvodi i ručak nedjeljom.

Studentska prehrana u  Šibeniku je organizirana na način da je uključena u sustav X-ica, što znači da se svi studenti koji imaju X-icu mogu hraniti bez obzira na mjesto studiranja.
S oba restorana upravlja Studentski centar Šibenik, a ponuda studentskih jela kvalitetom i raznovrsnošću hrane udovoljava prehrambenim normativima koje propisuje nadležno ministarstvo.

Usluga prehrane organizirana je preko linije samoposluživanja, a na dnevnom meniju su u ponudi glavna jela s prilozima, te mogućnost jela po izboru. Studentima se također nude i jednostavni zalogaji, odnosno prehrambeni proizvodi kao što su sendviči, kroasani, bureci, kolači, te napitci poput jogurta, sokova i slično.

                    

U okviru doma postavljen parking za bicikle

U okviru doma postavljen parking za bicikle

Studenti, korisnici usluga student servisa, restorana ili hostelskog smještaja na Palacinu, od sada svoje bicikle mogu sigurno i bezbrižno parkirati. Postavljanje parking držača za bicikle korisna je i važna infrastrukturna mjera koja potiče održivu mobilnost,...

Rustikalna marendaška jela novost su u ponudi restorana SKVUŠ

Rustikalna marendaška jela novost su u ponudi restorana SKVUŠ

SC Šibenik osvježio je ponudu u svom restoranu SKVUŠ, uvođenjem novih, točnije starih jela koja se tradicionalno spremaju u gradu Šibeniku. Ponuda rustikalnih marendaških  jela kreće već od ovog petka kada će se spremati juneće tripice čija će cijena biti 4,50 eura za...

KONTAKT INFORMACIJE


  Put Bioca 8, Šibenik

Radno vrijeme ureda:
ponedjeljak - petak: 07:00 - 15:00
student servis sa strankama:  07:30 - 14:00
pauza: 11:00 - 11:30 

E: info@scsi.hr