Novosti i objave

Obilježen početak rada restorana Palacin

lis 3, 2023

Danas je prigodno obilježen početak rada restorana Palacin koji se nalazi u sklopu istoimenog studentskog doma. Restoran ima sto sjedećih mjesta i kuhinju otvorenog tipa, a nalazi se u prizemlju središnje zgrade na adresi Put Bioca 8.

            

Tako sada šibenski studenti na raspolaganju imaju dva restorana za uslugu prehrane u vrijeme ručka dok će se večera služiti samo u restoranu Palacin gdje se uvodi i ručak nedjeljom.

Studentska prehrana u  Šibeniku je organizirana na način da je uključena u sustav X-ica, što znači da se svi studenti koji imaju X-icu mogu hraniti bez obzira na mjesto studiranja.
S oba restorana upravlja Studentski centar Šibenik, a ponuda studentskih jela kvalitetom i raznovrsnošću hrane udovoljava prehrambenim normativima koje propisuje nadležno ministarstvo.

Usluga prehrane organizirana je preko linije samoposluživanja, a na dnevnom meniju su u ponudi glavna jela s prilozima, te mogućnost jela po izboru. Studentima se također nude i jednostavni zalogaji, odnosno prehrambeni proizvodi kao što su sendviči, kroasani, bureci, kolači, te napitci poput jogurta, sokova i slično.

                    

Studenti dobili teretanu u Palacinu

Studenti dobili teretanu u Palacinu

U studentskom domu Palacin opremljena je mini teretana. Ova sjajna vijest razveselit će sve studente koji žele vježbati i održavati zdrav stil života tijekom studija. Prilika za tjelesnu aktivnost , relaksaciju i održavanje kondicije smanjuje stres i ima pozitivan...

Mimika Orchestra u Šibeniku – POKLANJAMO ULAZNICE

Mimika Orchestra u Šibeniku – POKLANJAMO ULAZNICE

NEDJELJA, 7. travnja 2024. @ 21:00 / KUĆA UMJETNOSTI ARSEN Mimika Orchestra, eklektičan kolektiv koji izvodi progresivni jazz s utjecajima folklorne glazbe, 7. travnja stiže u Kuću umjetnosti Arsen počastiti šibensku publiku sjajnim autorskim skladbama i upečatljivim...

Poklanjamo ulaznice – POJAČAJ RADIO / glazbena retrospektiva

Poklanjamo ulaznice – POJAČAJ RADIO / glazbena retrospektiva

PETAK, 5. travnja 2024. @ 21:00 / KUĆA UMJETNOSTI ARSEN Pojačaj radio koncertna je retrospektiva glazbenih utjecaja na razvoj nositelja ove glazbene priče u sastavu Mate Anić (klavijature), Marko Baranović ( bas/ kontrabas), Vedran Sučić ( bubnjevi ) i Nataša Cvitan...

KONTAKT INFORMACIJE


  Put Bioca 8, Šibenik

Radno vrijeme ureda:
ponedjeljak - petak: 07:00 - 15:00
student servis sa strankama:  07:30 - 14:00
pauza: 11:00 - 11:30 

E: info@scsi.hr