Novosti i objave

Raspisan natječaj za smještaj studenata u Studentski dom Palacin za 2024./2025. akademsku godinu

srp 5, 2024

Studentski centar Šibenik raspisao je natječaj za dodjelu prava na subvencionirano stanovanje redovitih studenata u akademskoj godini 2024./ 2025., a prema odluci Ministarstva znanosti i obrazovanja radi se o ukupno 292 mjesta. Natječaj je otvoren do 22. srpnja, a mogu se prijaviti i studenti koji osim u ljetnom, upisuju redovni studij u jesenskom roku.

Kompletna natječajna dokumentacija dostupna je na web stranicama Studentskog centra Šibenik u kategoriji smještaja.

Studentski dom Palacin raspolaže s ukupno 174 sobe, točnije 26 jednokrevetnih, 138 dvokrevetnih i 10 trokrevetnih, opremljenih udobnim ležajevima, mini kuhinjom, garderobnim ormarima, radnim kutkom te kupaonicom.

U sklopu doma nalazi se restoran sa 100 sjedećih mjesta, lobby, učionica, prostorija za vježbanje te zajednički prostor za boravak studenata s terasom.

Korisnicima je dostupan i besplatan parking, a odnedavno su postavljeni i parking držači za bicikle.

U okviru doma postavljen parking za bicikle

U okviru doma postavljen parking za bicikle

Studenti, korisnici usluga student servisa, restorana ili hostelskog smještaja na Palacinu, od sada svoje bicikle mogu sigurno i bezbrižno parkirati. Postavljanje parking držača za bicikle korisna je i važna infrastrukturna mjera koja potiče održivu mobilnost,...

Rustikalna marendaška jela novost su u ponudi restorana SKVUŠ

Rustikalna marendaška jela novost su u ponudi restorana SKVUŠ

SC Šibenik osvježio je ponudu u svom restoranu SKVUŠ, uvođenjem novih, točnije starih jela koja se tradicionalno spremaju u gradu Šibeniku. Ponuda rustikalnih marendaških  jela kreće već od ovog petka kada će se spremati juneće tripice čija će cijena biti 4,50 eura za...

KONTAKT INFORMACIJE


  Put Bioca 8, Šibenik

Radno vrijeme ureda:
ponedjeljak - petak: 07:00 - 15:00
student servis sa strankama:  07:30 - 14:00
pauza: 11:00 - 11:30 

E: info@scsi.hr