Novosti i objave

POKLANJAMO 10 ULAZNICA – ‘Soundtrack za film koji nije snimljen’

svi 2, 2024

ČETVRTAK, 2. svibnja 2024. @ 21:00 // Kuća umjetnosti Arsen

Vodimo vas u  Kuću umjetnosti Arsen na sjajnu nesvakidašnju glazbeno–poetsko-radiofonijsku predstavu, odnosno radio dramu ‘Soundtrack za film koji nije snimljen’!

Ovaj kazališno-radijski dijalog koji se sastoji od poetskih, proznih i glazbenih zapisa nastalih kao dijaloška razmjena tijekom zime i proljeća 2020./21. između zagrebačke pjesnikinje, kantautorice i dramaturginje Nine Bajsić i beogradskog pjesnika, kantautora i slikara Nenada Marića (Kralj Čačka).

Dvoje osobitih protagonista, koje povezuju poetski senzibilitet u kreativnom radu te sklonost izražavanju u različitim medijima, publiku će provesti kroz putovanje dramaturški oblikovano u 5 prizora ili filmskih scena.

Studentima poklanjamo 10 ulaznica za večeras, a iste možete preuzeti na recepciji Studentskog doma Palacin.

Više o predstavi možete pročitati na linku: https://kucaarsen.hr/event/soundtrack-za-film-koji-nije-snimljen/

 

Radno vrijeme studentskih restorana 30. svibnja

Radno vrijeme studentskih restorana 30. svibnja

Poštovani korisnici usluge prehrane, u četvrtak 30. svibnja na  Dan državnosti, restoran Palacin bit će otvoren prema vikend rasporedu te će se ručak posluživati od 12:00 – 14:00 sati dok će restoran SKVUŠ biti zatvoren za korisnike.

U okviru doma postavljen parking za bicikle

U okviru doma postavljen parking za bicikle

Studenti, korisnici usluga student servisa, restorana ili hostelskog smještaja na Palacinu, od sada svoje bicikle mogu sigurno i bezbrižno parkirati. Postavljanje parking držača za bicikle korisna je i važna infrastrukturna mjera koja potiče održivu mobilnost,...

Rustikalna marendaška jela novost su u ponudi restorana SKVUŠ

Rustikalna marendaška jela novost su u ponudi restorana SKVUŠ

SC Šibenik osvježio je ponudu u svom restoranu SKVUŠ, uvođenjem novih, točnije starih jela koja se tradicionalno spremaju u gradu Šibeniku. Ponuda rustikalnih marendaških  jela kreće već od ovog petka kada će se spremati juneće tripice čija će cijena biti 4,50 eura za...

Radno vrijeme studentskih restorana 1. svibnja

Radno vrijeme studentskih restorana 1. svibnja

Poštovani korisnici usluge prehrane, u srijedu 1. svibnja na  Međunarodni praznik rada, restoran Palacin bit će otvoren prema vikend rasporedu te će se ručak posluživati od 12:00 - 14:00 sati dok će restoran SKVUŠ biti zatvoren za korisnike.

KONTAKT INFORMACIJE


  Put Bioca 8, Šibenik

Radno vrijeme ureda:
ponedjeljak - petak: 07:00 - 15:00
student servis sa strankama:  07:30 - 14:00
pauza: 11:00 - 11:30 

E: info@scsi.hr