Novosti i objave

Studenti dobili teretanu u Palacinu

tra 10, 2024

U studentskom domu Palacin opremljena je mini teretana. Ova sjajna vijest razveselit će sve studente koji žele vježbati i održavati zdrav stil života tijekom studija. Prilika za tjelesnu aktivnost , relaksaciju i održavanje kondicije smanjuje stres i ima pozitivan učinak na fizičko i mentalno zdravlje.

Teretana u studentskom domu omogućava studentima lak pristup vježbanju, bez potrebe za odlaskom do vanjskih fitness centara, što štedi i vrijeme i novac.

Za više informacija studenti se mogu obratiti recepciji koja će ih uputiti u pravila i mogućnosti korištenja teretane te ih upoznati s odgovornostima njih kao korisnika. Vježbati će se moći svakog dana od 6:30 do 21:30 sati.

       

       

 

Radno vrijeme studentskih restorana 30. svibnja

Radno vrijeme studentskih restorana 30. svibnja

Poštovani korisnici usluge prehrane, u četvrtak 30. svibnja na  Dan državnosti, restoran Palacin bit će otvoren prema vikend rasporedu te će se ručak posluživati od 12:00 – 14:00 sati dok će restoran SKVUŠ biti zatvoren za korisnike.

U okviru doma postavljen parking za bicikle

U okviru doma postavljen parking za bicikle

Studenti, korisnici usluga student servisa, restorana ili hostelskog smještaja na Palacinu, od sada svoje bicikle mogu sigurno i bezbrižno parkirati. Postavljanje parking držača za bicikle korisna je i važna infrastrukturna mjera koja potiče održivu mobilnost,...

Rustikalna marendaška jela novost su u ponudi restorana SKVUŠ

Rustikalna marendaška jela novost su u ponudi restorana SKVUŠ

SC Šibenik osvježio je ponudu u svom restoranu SKVUŠ, uvođenjem novih, točnije starih jela koja se tradicionalno spremaju u gradu Šibeniku. Ponuda rustikalnih marendaških  jela kreće već od ovog petka kada će se spremati juneće tripice čija će cijena biti 4,50 eura za...

Radno vrijeme studentskih restorana 1. svibnja

Radno vrijeme studentskih restorana 1. svibnja

Poštovani korisnici usluge prehrane, u srijedu 1. svibnja na  Međunarodni praznik rada, restoran Palacin bit će otvoren prema vikend rasporedu te će se ručak posluživati od 12:00 - 14:00 sati dok će restoran SKVUŠ biti zatvoren za korisnike.

KONTAKT INFORMACIJE


  Put Bioca 8, Šibenik

Radno vrijeme ureda:
ponedjeljak - petak: 07:00 - 15:00
student servis sa strankama:  07:30 - 14:00
pauza: 11:00 - 11:30 

E: info@scsi.hr