Novosti i objave

Potpisan treći po redu kolektivni ugovor za zaposlenike SC Šibenik

tra 2, 2024

U studentskom domu Palacin u petak 29. ožujka 2024. godine potpisan je kolektivni ugovor za zaposlenike Studentskog centra Šibenik. Ugovor su potpisali predstavnici Novog sindikata i ravnateljica studentskog centra Šibenik Nikolina Čvorak Šego koja je pritom izjavila:

“Danas smo potpisali još jedan Kolektivni ugovor za zaposlenike Studentskog centra Šibenik, treći po redu. Poslodavac nastoji pratiti gospodarske prilike te smo uz dobar dijalog sa sindikatom ovim ugovorom povećali dva ključna prava radnika, a to su plaće te putni troškovi, dok smo ostala prava zadržali. Nadamo se koliko nam to budu dozvoljavali poslovni rezultati, da će ta prava dodatno rasti u budućnosti.”

Ugovor je potpisan na vremenski period od godine dana, a njegova daljnja prilagodba ovisit će o dinamici rada ustanove i poslovnim rezultatima.

U okviru doma postavljen parking za bicikle

U okviru doma postavljen parking za bicikle

Studenti, korisnici usluga student servisa, restorana ili hostelskog smještaja na Palacinu, od sada svoje bicikle mogu sigurno i bezbrižno parkirati. Postavljanje parking držača za bicikle korisna je i važna infrastrukturna mjera koja potiče održivu mobilnost,...

Rustikalna marendaška jela novost su u ponudi restorana SKVUŠ

Rustikalna marendaška jela novost su u ponudi restorana SKVUŠ

SC Šibenik osvježio je ponudu u svom restoranu SKVUŠ, uvođenjem novih, točnije starih jela koja se tradicionalno spremaju u gradu Šibeniku. Ponuda rustikalnih marendaških  jela kreće već od ovog petka kada će se spremati juneće tripice čija će cijena biti 4,50 eura za...

KONTAKT INFORMACIJE


  Put Bioca 8, Šibenik

Radno vrijeme ureda:
ponedjeljak - petak: 07:00 - 15:00
student servis sa strankama:  07:30 - 14:00
pauza: 11:00 - 11:30 

E: info@scsi.hr