Novosti i objave

Studentski dom Palacin nudi udoban smještaj i vanjskim gostima po povoljnim cijenama

srp 21, 2023

Novootvoreni studentski dom Palacin privremeno funkcionira kao hostel pružajući uslugu udobnog smještaja i drugim gostima koji nisu studenti.

Nudi sve pogodnosti hotelskog smještaja s ukupno 174 sobe od kojih je 26 jednokrevetnih, 138 dvokrevetnih i 10 trokrevetnih soba, a većina ima pogled na more. Sve sobe opremljene su novim udobnim krevetima, posteljinom, ručnicima, klimatizirane su, imaju mini kuhinju, a većina njih i vlastitu kupaonicu.

Parking u okviru objekta je besplatan kao i internet  u cijelom domu, a na raspolaganju je i praonica rublja uz nadoplatu.

Zbog svojih kapaciteta,  osim prihvata individualnih dolazaka, dom pruža mogućnost idealnog smještaja za grupe po povoljnim cijenama. Bez obzira radi li se o školskim izletima, sportskim timovima, kulturnim grupama ili drugim vrstama grupnih putovanja, u ponudi je smještaj uz posebne grupne popuste.

Službeni cjenik dostupan je na stranicama Studentskog centra Šibenik www.scsi.hr pod kategorijom smještaj / hostel. Za sve upite, ponude i rezervacije možete kontaktirati službu smještaja na smjestaj@scsi.hr.

Studenti dobili teretanu u Palacinu

Studenti dobili teretanu u Palacinu

U studentskom domu Palacin opremljena je mini teretana. Ova sjajna vijest razveselit će sve studente koji žele vježbati i održavati zdrav stil života tijekom studija. Prilika za tjelesnu aktivnost , relaksaciju i održavanje kondicije smanjuje stres i ima pozitivan...

Mimika Orchestra u Šibeniku – POKLANJAMO ULAZNICE

Mimika Orchestra u Šibeniku – POKLANJAMO ULAZNICE

NEDJELJA, 7. travnja 2024. @ 21:00 / KUĆA UMJETNOSTI ARSEN Mimika Orchestra, eklektičan kolektiv koji izvodi progresivni jazz s utjecajima folklorne glazbe, 7. travnja stiže u Kuću umjetnosti Arsen počastiti šibensku publiku sjajnim autorskim skladbama i upečatljivim...

Poklanjamo ulaznice – POJAČAJ RADIO / glazbena retrospektiva

Poklanjamo ulaznice – POJAČAJ RADIO / glazbena retrospektiva

PETAK, 5. travnja 2024. @ 21:00 / KUĆA UMJETNOSTI ARSEN Pojačaj radio koncertna je retrospektiva glazbenih utjecaja na razvoj nositelja ove glazbene priče u sastavu Mate Anić (klavijature), Marko Baranović ( bas/ kontrabas), Vedran Sučić ( bubnjevi ) i Nataša Cvitan...

KONTAKT INFORMACIJE


  Put Bioca 8, Šibenik

Radno vrijeme ureda:
ponedjeljak - petak: 07:00 - 15:00
student servis sa strankama:  07:30 - 14:00
pauza: 11:00 - 11:30 

E: info@scsi.hr