Novosti i objave

Studentski dom Palacin nudi udoban smještaj i vanjskim gostima po povoljnim cijenama

srp 21, 2023

Novootvoreni studentski dom Palacin privremeno funkcionira kao hostel pružajući uslugu udobnog smještaja i drugim gostima koji nisu studenti.

Nudi sve pogodnosti hotelskog smještaja s ukupno 174 sobe od kojih je 26 jednokrevetnih, 138 dvokrevetnih i 10 trokrevetnih soba, a većina ima pogled na more. Sve sobe opremljene su novim udobnim krevetima, posteljinom, ručnicima, klimatizirane su, imaju mini kuhinju, a većina njih i vlastitu kupaonicu.

Parking u okviru objekta je besplatan kao i internet  u cijelom domu, a na raspolaganju je i praonica rublja uz nadoplatu.

Zbog svojih kapaciteta,  osim prihvata individualnih dolazaka, dom pruža mogućnost idealnog smještaja za grupe po povoljnim cijenama. Bez obzira radi li se o školskim izletima, sportskim timovima, kulturnim grupama ili drugim vrstama grupnih putovanja, u ponudi je smještaj uz posebne grupne popuste.

Službeni cjenik dostupan je na stranicama Studentskog centra Šibenik www.scsi.hr pod kategorijom smještaj / hostel. Za sve upite, ponude i rezervacije možete kontaktirati službu smještaja na smjestaj@scsi.hr.

Radno vrijeme restorana tijekom ljeta

Radno vrijeme restorana tijekom ljeta

Od 16. srpnja restoran Palacin prelazi na ljetni režim radnog vremena te će biti otvoren od 8:00 do 14:00 sati sve dane u tjednu, a vrijeme posluživanja ručka biti će od 12:00 do 14:00 sati. Restoran SKVUŠ bit će otvoren još do kraja ovog tjedna, točnije do petka 19....

U okviru doma postavljen parking za bicikle

U okviru doma postavljen parking za bicikle

Studenti, korisnici usluga student servisa, restorana ili hostelskog smještaja na Palacinu, od sada svoje bicikle mogu sigurno i bezbrižno parkirati. Postavljanje parking držača za bicikle korisna je i važna infrastrukturna mjera koja potiče održivu mobilnost,...

Rustikalna marendaška jela novost su u ponudi restorana SKVUŠ

Rustikalna marendaška jela novost su u ponudi restorana SKVUŠ

SC Šibenik osvježio je ponudu u svom restoranu SKVUŠ, uvođenjem novih, točnije starih jela koja se tradicionalno spremaju u gradu Šibeniku. Ponuda rustikalnih marendaških  jela kreće već od ovog petka kada će se spremati juneće tripice čija će cijena biti 4,50 eura za...

KONTAKT INFORMACIJE


  Put Bioca 8, Šibenik

Radno vrijeme ureda:
ponedjeljak - petak: 07:00 - 15:00
student servis sa strankama:  07:30 - 14:00
pauza: 11:00 - 11:30 

E: info@scsi.hr